OMKODNING

Har du mistet dine nøgler og gerne ville have kodet din lås om? 

Har du mistet dine nøgler eller har du haft indbrud? Er du flyttet i et nyt hus eller lejlighed, hvor du har overtaget den tidligere ejers nøgler?
Så er det en rigtig god idé, og vores klare anbefaling, at få dine låse kodet om. Ved at gøre dette, sikrer du dig selv og din familie i jeres bolig, mod "visit" fra uvedkommende, indbrud og andre ubehageligheder. Ved at omkode dine låse, kan du være sikker på, at uvedkommende ikke har en kopi af din nøgle. 

Det er også muligt at få omkodet sin cylinder, så ens nøgler i hele huset passer til den samme cylinder. 

At få kodet låsen om kan hjælpe jer med at vide hvem der har nøgle til jeres ejendom. Har du haft lejet din ejendom ud, er du lige indflyttet eller har du haft lånt din nøgle ud og ikke fået den retur - så er det en god ide at få omlagt låsen, således at du ved hvem der har adgang til jeres ejendom.

I disse situationer bør du få omkodet låsen

Omkodning af lås - eller også omtalt som omlægning af lås - giver mening i en række forskellige situationer. Nogle af disse situationer kommer vi omkring herunder.

Helt overordnet bør du få omkodet låsen, hvis du har en frygt for, at uvedkommende kan have en nøgle til din bolig. Dette kan der være en reel risiko for, hvis du f.eks. har haft lejet din bolig ud, eller hvis der har været indbrud i dit hjem.

Det er en god idé at få omkodet låsen i følgende tilfælde:

1.     Du har lige overtaget boligen

2.     Du har haft lejet din bolig ud

3.     Du ønsker at have den samme nøgle til døre, postkasse m.v.

4.     Din nøgle er slidt og fungerer ikke længere optimalt

5.     Du har tabt eller fået stjålet dine nøgler

Omkodning af lås ved tyveri og indbrud

Ved tyveri eller indbrud bør du foruden politiet og dit forsikringsselskab rette henvendelse til en låsesmed som J.K. Sikring. Vi anbefaler altid, at man får omkodet sine låse, hvis man har fået stjålet sine nøgler, da der ellers er en risiko for, at tyven finder frem til din bolig og begår indbrud.

Du bør f.eks. få omkodet låsen, hvis du får stjålet din taske, såfremt tasken indeholder nøgler til dit hjem og evt. genstande, der indikerer, hvor du bor. Hvis indbrudstyven selv kan låse sig ind, fordi vedkommende har stjålet dine nøgler, kan det have en forsikringsmæssig betydning. 

Du bør desuden få omkodet låsen, hvis du har haft indbrud.

Omkodning af lås ved indflytning

Vi anbefaler også omkodning af låse ifm. indflytning, idet du som nyindflytter ikke ved, hvor mange nøgler der er i omløb. Potentielt kan tidligere lejere eller ejere fortsat have nøgler til boligen, og dermed er der en forhøjet risiko for at få ubudne gæster.

Omkodning af lås med henblik på at få samme nøgle til døre, postkasse m.v.

Det kan være meget praktisk at have én og samme nøgle til både boligens døre, postkasse, skur m.v. Dette kan lade sig gøre, hvis du får omkodet låsene. Ved at få lavet en allround omkodning kan du få én nøgle til alle låsene. Så slipper du for at slæbe rundt på et tungt og upraktisk nøglebundt.

Hvad koster det at få omkodet låsen?

Vi tilbyder omkodning af låse til favorable priser.

Prisen for en omkodning afhænger både af nøgletypen og af låsesystemet. Det afhænger ligeledes af, hvor mange låse der skal omkodes. I alle tilfælde kan du dog forvente at få et godt tilbud, når du rækker ud til os.

Vi tilbyder omkodning af låse 24 timer i døgnet

Behovet for at få omkodet en eller flere låse kan opstå akut. Det kan f.eks. være tilfældet ved indbrud. Vi imødekommer dette ved at yde 24-timers support. Om behovet for omkodning af låsen opstår om dagen eller natten, så rykker vi glædeligt ud.

Vi dækker ikke kun Herlev, hvor vi har base, men også København og resten af Storkøbenhavn.

Vi tilbyder omkodning af låse fra alle de gængse låsemærker

Vi har erfaring med at omkode låse fra en lang række forskellige låsemærker. Det gælder bl.a. ABUS, Ruko og mange andre mærker. Skal vi også omkode dine låse, så skriv eller ring til os i dag.