Oplukning

En oplukning kan være nødvendig i en række forskellige situationer. Det kan f.eks. være, at du har været uheldig at smække dig selv ude, eller at du har mistet dine nøgler på vej hjem fra arbejde. Uanset hvorfor du ikke kan få adgang til din bolig, så er hjælpen nær. Hos J.K. Sikring er vi nemlig klar til at rykke ud døgnet rundt og alle årets dage.

Vores låsesmede har mange års erfaring inden for oplukning og andre låserelaterede opgaver, hvorfor du vil være i trygge hænder. Låse er forskellige og kan være mere eller mindre komplicerede at håndtere, men vi bestræber os altid på at finde en løsning. Foruden at have mange års erfaring, så råder vi over flere slags specialværktøj, der skal sikre en effektiv og skånsom oplukning. I mange tilfælde vil vi kunne åbne døren med en slynge eller låsepistol.

Har du låst dig ude eller mistet nøglerne? Vi rykker ud døgnet rundt

Med en professionel oplukning udført af en låsesmed vil du kunne komme videre med din hverdag med det samme. Du får adgang til din bolig og kan hurtigt lægge frustrationerne bag dig. Vi er nemlig hurtigt ude ved dig og kan sandsynligvis få låsen op med det samme.
 

Du kan få brug for professionel oplukning i følgende situationer:

·         Du har mistet dine husnøgler

·         Du har låst dig selv ude

·         Din husnøgle sidder fast i låsen

·         Du kan ikke få døren op pga. slid eller rust på låsen

·         … eller noget helt femte!

Har du ikke haft held med at få låsen og dermed døren op på egen hånd, så er det måske nu, at du skal tilkalde professionel hjælp. Hos J.K. Sikring foretager vi rigtig mange oplukninger hver uge. Med andre ord er det noget, vi har stor erfaring med. Derfor kan du med fordel kontakte os, når uheldet er ude.

Vi yder 24-timers support, så uanset om du låser dig selv ude om eftermiddagen eller midt om natten, så kan vi være behjælpelige. Bestil blot en oplukning via telefon, så er vi snart hos dig.
 

Ring til os ved akut brug for hjælp fra en låsesmed

Du kan kontakte os på to måder – via telefon eller mail. Vi svarer hurtigst på telefon, så ønsker du at bestille en oplukning, så ring med fordel. Vi har fuld forståelse for, at du ikke ønsker at være låst ude i længere tid end højst nødvendigt, og derfor gør vi vores bedste for at rykke ud så hurtigt som muligt.

Vi har base i 2730 Herlev, men dækker hele Storkøbenhavn. Derfor er det meget sandsynligt, at vi også kan udføre den ønskede oplukning for dig. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi dækker dit geografiske område.

 

Låsesmed  - Oplukning

Oplukning af døre for private og erhverv

Det er naturligvis ikke kun boligejere og andre privatpersoner, der kan komme til at låse sig selv ude. Dette kan også ske for virksomheder. Af følgende grund tilbyder vi oplukning af døre for både private og erhverv. Hvad end du derfor ikke kan få adgang til dit hjem, dit butikslokale, dit kontor eller noget helt fjerde, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder naturligvis samme konkurrencedygtige priser og samme gode service, hvad end det drejer sig om en privat- eller erhvervsopgave. Læs evt. nogle af de mange offentlige kundeanmeldelser af J.K. Sikring, hvis du ønsker et indblik i, hvad tidligere kunder har at sige om vores service.
 

Effektiv oplukning uden skader

Ja, det er muligt at foretage en oplukning uden at gøre skade på hverken lås eller dør. Vi anvender noget af markedets førende specialværktøj for at sikre, at oplukningen bliver udført så effektivt og ikke mindst så skånsomt som muligt. Det betyder også, at den nuværende lås til døren stadig kan anvendes. Typisk efterlader en oplukning ingen skader eller spor.

Vi passer altid rigtig godt på både lås, dør og cylinder.
 

Omkodning kan også være nødvendigt

En oplukning kan i langt de fleste tilfælde stå alene, når man har låst sig ude af den ene eller anden grund. I nogle tilfælde bør en omkodning dog også tages til overvejelse. Ligesom vi er eksperter i oplukning, så er vi også eksperter i omkodning.
 

Du bør også overveje at bestille en omkodning, hvis:

·         Du har mistet dine nøgler

·         Du er flyttet i ny bolig og har overtaget den tidligere ejers nøgler

·         Du har haft indbrud

Umiddelbart efter den udførte oplukning kan vi lave en ny cylinder med nye nøgler, så du trygt kan forlade din bolig igen.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på oplukning og / eller omkodning, så kontakt os via mail eller telefon. Husk desuden, at vi har brug for at se gyldig legitimation ved bestilling af oplukning. Dette kræves af sikkerhedsmæssige årsager.