Har du lukket dig ude, eller glemt nøglerne?

Du kan få brug for professionel oplukning i følgende situationer:

·         Du har mistet dine husnøgler

·         Du har låst dig selv ude

·         Din husnøgle sidder fast i låsen

·         Du kan ikke få døren op pga. slid eller rust på låsen

·         … eller noget helt femte!

Har du ikke haft held med at få låsen og dermed døren op på egen hånd, så er det måske nu, at du skal tilkalde professionel hjælp. Hos J.K. Sikring foretager vi rigtig mange oplukninger hver uge. Med andre ord er det noget, vi har stor erfaring med. Derfor kan du med fordel kontakte os, når uheldet er ude.

Vi yder 24-timers support, så uanset om du låser dig selv ude om eftermiddagen eller midt om natten, så kan vi være behjælpelige. Bestil blot en oplukning via telefon, så er vi snart hos dig.
 

Ring til os ved akut brug for hjælp fra en låsesmed

Du kan kontakte os på to måder – via telefon eller mail. Vi svarer hurtigst på telefon, så ønsker du at bestille en oplukning, så ring med fordel. Vi har fuld forståelse for, at du ikke ønsker at være låst ude i længere tid end højst nødvendigt, og derfor gør vi vores bedste for at rykke ud så hurtigt som muligt.

Vi har base i 2730 Herlev, men dækker hele Storkøbenhavn. Derfor er det meget sandsynligt, at vi også kan udføre den ønskede oplukning for dig. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi dækker dit geografiske område.

 

Låsesmed  - Oplukning

Omkodning kan også være nødvendigt

En oplukning kan i langt de fleste tilfælde stå alene, når man har låst sig ude af den ene eller anden grund. I nogle tilfælde bør en omkodning dog også tages til overvejelse. Ligesom vi er eksperter i oplukning, så er vi også eksperter i omkodning.
 

Du bør overveje at bestille en omkodning, hvis:

  • Du har mistet dine nøgler
  • Du er flyttet i ny bolig og har overtaget den tidligere ejers nøgler
  • Du har haft indbrud
  • Du har haft lejet din bolig ud
  • Du ønsker at have en nøgle til alle dørene i boligen

Umiddelbart efter den udførte oplukning kan vi lave en ny cylinder med nye nøgler, så du trygt kan forlade din bolig igen.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på oplukning og / eller omkodning, så kontakt os via mail eller telefon. Husk desuden, at vi har brug for at se gyldig legitimation ved bestilling af oplukning. Dette kræves af sikkerhedsmæssige årsager.