ILOQ

Intelligent låsesystem

Er et intelligent låsesystem, der giver kunderne merværdi. De nye funktioner giver bygningsejere, administratorer og nøgleindehavere høj sikkerhed og en enestående brugervenlig adgangsstyring  og store driftsbesparelser i systemets levetid. Låsen og nøglen fungere uden batterier, fordi låsesystemet drives ved nøgleindstættelse. Alle individuelle adgangsrettigheder er pgroammeret ind i ILOQ-nøglen. Disse adgangsrettigheder kan ændres når som helst. Fordi alle låse kan omprogrammereres, kan adgangsrettighederne for en mistet nøgle, hurtigt og nemt fjernes fra systemet. 

 

ILOQ S5

Som det gælder for alle iLOQ-løsninger, er der ikke behov for batterier. Den strøm, der skal bruges til oplåsning og informationsdeling, genereres ved indsættelse af nøglen i låsen. Data mellem låsecylinderen og nøglens mikrochip overføres med stærk kryptering. Når der er tildelt adgang, frigøres låsecylinderen, og låsen kan åbnes, ved at nøglen drejes. Når nøglen fjernes fra cylinderen, låses der igen.

 

Alle iLOQ S5-låsecylindere og -nøgler kan programmeres. De kan genbruges og omprogrammeres på en sikker måde i henhold til eventuelle ændringer i adgangsrettighederne, hvilket gør det nemt at udvide systemet, hvis der bliver behov for det.

ILOQ S5

ILOQ S10

ILOQ S10 er ideel til en lang række bolig- og erhvervsbygninger, den nødvendige energi genereres når nøglen føres ind i låsen. Batterier og kabler er unødvendige, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostninger markant og eliminerer batterispild.

 

Kernen i iLOQ S10-systemet er en patenteret, selvdrevet låsecylinder. Cylinderen indeholder en generator, der producerer den nødvendige strøm til godkendelse af adgangsrettigheder fra nøgleindsættelsen. Data mellem låsecylinderen og nøglens mikrochip overføres med stærk kryptering. Hvis adgangsretten gives, frigives låsecylinderen og låsen kan åbnes ved at dreje nøglen. Når nøglen fjernes fra låsebasen, lukkes låsen igen.

ILOQ S10

ILOQ S50

ILOQ S50, som er ideel til virksomheder (som kraftværker- og forsyningsselskaber, telekommunikationstjenester og datacentre) og ejendomstjenester, iLOQ S50 får den nødvendige energi til at bekræfte/autorisere gyldig adgange og åbne låsen fra en smartphone. Batterier og kabler er unødvendige, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostninger markant, eliminerer batterispild og sikrer pålidelig drift selv under strømafbrydelse.

 

Holdbarhed. Effektivitet. iLOQ S50 er verdens første og eneste NFC-baserede låsecylinder, der bruger strøm fra en smartphone til oplåsning.

ILOQ S50