Hvad stilles der af sikringskrav til låsesystemer?

Der stilles ikke specifikke lovmæssige krav til, hvordan bygninger skal sikres med låsesystemer. Men i henhold til ens forsikring, kan der godt stilles krav til sikring, og at bygningen skal være forsvarligt låst. Forhør dig derfor med dit forsikringsselskab om, hvad de har af sikringskrav til bygningen, for derved at være bedst stillet ved et eventuelt indbrud.

Pulse

Når man indsætter en PULSE nøgle i en PULSE cylinder, genereres der energi, som driver låsens krypterede digitale sikkerhedsfunktion. PULSE nøglen kan ligeledes have flere rettigheder i sig, så man ikke behøves have flere nøgler end en. 

CliQ

CliQ styres af en hurtig processor. Der er et batteri inde i nøglen, som giver strøm til både selve nøglen og CLIQ-låsen. Nøglen kan programmeres med generelle adgangsrettigheder. CLIQ nøglen  har typisk en levetid på 10 år. 

 

Merkur 401

Merkur 401 er en nøgle med god sikkerhed. Merkur 401 ligger placeret i næsthøjeste sikkerhedskategori (Kategori 4). Nøglen er velegnet til boligforeninger, sportsklubber, sommerhuse mv. 

Triton 501

Triton 501 ligger i højeste sikkerhedskategori (Kategori 5), og er derfor en nøgle med god sikkerhed. Systemet er velegnet godt til mindre erhvervsbyggerier, offentlige institutioner, store virksomheder og kommuner. Og det kan skræddersys helt efter ønsker og behov. 

 

Kontakt os idag på 44 99 04 43, hvis du har nogle spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud.