Låsesystemer

Kunsten at holde ubudne gæster væk kan være svær at mestre – i hvert fald uden et professionelt låsesystem.

For virksomheder, kommuner og foreninger er det selvsagt vigtigt, at sikkerheden er i orden. Dette kræver ikke blot overvågning, men også et velfungerende låsesystem, der er både brugervenligt og fremtidssikret. Vi leverer låsesystemer i alle sikkerhedsklasser, så vi har naturligvis også et låsesystem, der passer til din bygning. Med et låsesystem til erhverv er det f.eks. muligt at styre, hvilke ansatte der skal have adgang til hvilke rum.

Sikringskrav til låsesystemer

Lovgivningsmæssigt er der ingen specifikke krav til, hvordan en bygning skal sikres med et låsesystem. Til gengæld kan ens forsikringsselskab kræve, at der er installeret et låsesystem, og at der er gjort andre tiltag for at optimere sikkerheden. Kontakt derfor med fordel dit forsikringsselskab, og spørg ind til, hvilke eventuelle sikringskrav de har.

 

Pulse

Når man indsætter en PULSE nøgle i en PULSE cylinder, genereres der energi, som driver låsens krypterede digitale sikkerhedsfunktion. PULSE nøglen kan ligeledes have flere rettigheder i sig, så man ikke behøves have flere nøgler end en. 

Pulse - Låsesystem

CliQ

CliQ styres af en hurtig processor. Der er et batteri inde i nøglen, som giver strøm til både selve nøglen og CLIQ-låsen. Nøglen kan programmeres med generelle adgangsrettigheder. CLIQ nøglen  har typisk en levetid på 10 år. 

CliQ - Låsesystem

 

Merkur 401

Merkur 401 er en nøgle med god sikkerhed. Merkur 401 ligger placeret i næsthøjeste sikkerhedskategori (Kategori 4). Nøglen er velegnet til boligforeninger, sportsklubber, sommerhuse mv. 

Merkur 401 - Nøgle

Triton 501

Triton 501 ligger i højeste sikkerhedskategori (Kategori 5), og er derfor en nøgle med god sikkerhed. Systemet er velegnet godt til mindre erhvervsbyggerier, offentlige institutioner, store virksomheder og kommuner. Og det kan skræddersys helt efter ønsker og behov. 

Triton 501 - Nøgler

 

Kontakt os idag på 44 99 04 43, hvis du har nogle spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud. 

Vi har stor ekspertise inden for låsesystemer

Et låsesystem er ikke bare et låsesystem. Låsesystemer findes i mange former, sikkerhedsklasser og prisklasser, og det er derfor nødvendigt at gøre sig nogle grundige overvejelser, inden man tager en endelig beslutning.

Hos J.K. Sikring har vi forhandlet, monteret og serviceret låsesystemer af forskellige slags i mange år, hvilket har givet os stor ekspertise på området. Det betyder selvfølgelig, at du er i trygge hænder hos os.

Som du allerede er blevet præsenteret for, så tilbyder vi en række forskellige låsesystemer, der repræsenterer forskellige sikkerhedskategorier. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at finde det låsesystem, der matcher dine ønsker og behov bedst.

Låsesystemer til virksomheder, boligforeninger, sportsklubber m.fl.

Hos J.K. Sikring har vi ikke kun mange års erfaring med at forsyne små og store virksomheder med låsesystemer. Vi tilbyder også låsesystemer til kommuner, boligforeninger, sportsklubber, sommerhuse og meget andet. Med andre ord har vi en løsning til ethvert formål.

Vi forhandler udelukkende kvalitetsrigtige låsesystemer, men det betyder ikke, at alle låsesystemer er velegnede til alle formål. Låsesystemet skal nemlig ikke kun være det rigtige for den givne bygning. Det skal også være det rigtige for brugerne.

Vi tilbyder nogle af markedets mest sikre og brugervenlige låsesystemer, hvorfor du er sikret en professionel løsning, hvad end du ønsker et låsesystem til en erhvervsbygning, boligforening eller noget helt tredje.

I næste afsnit skal vi nok komme lidt nærmere ind på, hvorfor det er så værdifuldt med et velfungerende låsesystem.

Derfor betaler det sig at investere i et komplet låsesystem

I indledningen afslørede vi, at det som udgangspunkt ikke er lovpligtigt at installere et låsesystem. Til gengæld kan der, som nævnt, være nogle krav fra ens forsikringsselskab. Der er dog flere gode grunde til at investere i et komplet låsesystem, foruden at det er et sikringskrav fra forsikringsselskabet.

 

Gode grunde til at få et komplet låsesystem:

1.      Det er svært at kopiere nøglerne

2.      Det gør det muligt at have mange rettigheder i én nøgle (og dermed slipper man for at skulle have et stort nøglebundt med rundt)

3.      De nyere låsesystemer er typisk mere dirke- og boresikre

4.      Der er rig mulighed for at skræddersy sådanne låsesystemer ud fra specifikke behov

5.      Det kan være et sikringskrav fra forsikringsselskabet

6.      … og mange andre fordele!

Ønsker du at blive bekendt med de øvrige fordele ved at få ét samlet låsesystem, så kontakt os i dag. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

 

Mekanisk vs elektronisk låsesystem

Der er sket rigtig meget inden for udviklingen af låsesystemer de seneste år. Det har bl.a. betydet, at mange nye låsesystemer har set dagens lys. Dette er naturligvis positivt, men det betyder dog, at valget ikke er blevet lettere.

Når du skal vælge låsesystem, så skal du bl.a. tage stilling til, om du foretrækker et mekanisk eller elektronisk låsesystem. Og som du måske er bekendt med, så er der fordele og ulemper ved begge typer.

Det budgetvenlige valg er et mekanisk låsesystem. Sådanne låsesystemer fås nemlig til priser, hvor alle kan være med. Et elektronisk låsesystem er lidt dyrere, men det besidder til gengæld nogle egenskaber og funktioner, som det mekaniske låsesystem ikke byder på. Med det elektroniske låsesystem er det f.eks. nemt og hurtigt at aktivere og deaktivere nøgler. Dette vil være praktisk i tilfælde af bortkomne nøgler.

Ring eller skriv til os, hvis du ønsker flere input omkring mekanisk vs elektronisk låsesystem. Det er meget individuelt, om man er mest til det ene eller andet, men vi yder gerne vejledning og sparring.

Hvad koster et låsesystem?

Dette spørgsmål modtager vi ofte – og naturligvis er det belejligt at kende til prisen.

Hvad angår det økonomiske bag at få monteret et låsesystem, så er det værd at vide, at prisen afhænger af flere faktorer.

Først og fremmest afhænger prisen af, om det ønskede låsesystem er et elektronisk eller mekanisk et af slagsen. Dernæst afhænger prisen af antal nøgler, valg af konkret låsesystem m.v. Vi har derfor ikke mulighed for at oplyse én konkret pris på vores website, men kontakter du os, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Vi både forhandler, monterer, udskifter og reparerer låsesystemer til konkurrencedygtige priser, så tøv ikke med at række ud til os.