NØGLEBESTILLING

Mangler du en nøgle?

Vi hos JK Sikring hjælper dig med at kopiere din nøgle. Vi skærer de fleste nøgler, så du kan altid komme forbi butikken eller ringe på 44 99 04 43. Det er selvfølgelig vigtigt at du kan oplyse os om hvilken type nøgle det er du har brug for. Hvis det er en system nøgle skal du oplyse os hvad der står på nøglen. 

 

Det er også muligt at få graveret din nøgle hos JK Sikring. På den måde kan du skabe et overblik over dine nøgler, hvis du har mange nøgler i samme bundt. 

 

 

Kontakt os idag på 44 99 04 43, hvis du har nogle spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud. 

 

Hængelås og nøgler - Nøglebestilling

Bestil din nye nøgle hos J.K. Sikring

Står du og har brug for en ny nøgle, så kan vi være behjælpelige.

Vi har mange års erfaring inden for kopiering af nøgler, så vi kan også kopiere din nøgle. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på telefon eller mail. Så præsenterer vi dig for de oplysninger, vi skal bruge for at lave den givne nøgle. Du er også meget velkommen til at lægge vej forbi vores butik.

Vi har tilbudt professionel låse- og nøgleservice siden 1981, så du er i trygge og kyndige hænder hos os.

Få graveret din nøgle

Inden for nøglebestilling tilbyder vi ikke blot kopiering af nøgler, men også gravering af nøgler. Sidstnævnte service er tilegnet dig, der råder over en lang række nøgler, som du har svært ved at holde styr på.

Hvad end nøglerne er løse eller samlet i et bundt, kan det være hensigtsmæssigt at få dem graveret. På den måde vil du aldrig være i tvivl om, hvorvidt en given nøgle passer til den ene eller anden lås.

Ved at få graveret dine nøgler kan du gøre dagligdagen lidt lettere. Ræk ud til os i dag, hvis du ønsker at gøre brug af denne service.

Vi laver langt de fleste typer nøgler

En nøgle er ikke bare en nøgle. Nøgler findes i mange størrelser og typer, og de kan være kodet på forskellige måder. Hos J.K. Sikring tilbyder vi kopiering og gravering af langt de fleste nøgler. Der er derfor en overvejende sandsynlighed for, at vi også kan dække dit behov for gravering eller kopiering af nøgler.

Ved at oplyse hvilken nøgle du ønsker kopieret eller graveret, kan vi straks svare på, om det er en opgave, vi kan løfte. I langt de fleste tilfælde er svaret ja. Vi tilbyder i øvrigt at omkode dine låse, hvis du har mistet dine nøgler, har haft indbrud og i andre situationer. 

Kopi af systemnøgler

Vi tilbyder som nævnt kopiering af de fleste nøgler, og systemnøgler er ingen undtagelse.

En systemnøgle er, som du måske er bekendt med, en nøgle, der er beskyttet mod uautoriseret kopiering. Hvis du har et kopisikret nøglesystem, er det ikke muligt at skære nøglerne, medmindre du henvender dig til en professionel låsesmed.

Vi tilbyder kopier af systemnøgler, så er det denne type nøgle, du har brug for, så er du kommet til den rette låsesmed.

Kopi af nøgle pris

Hvad koster det at få kopieret en nøgle?

Prisen kommer an på nøgletypen. For at give dig en uforpligtende pris skal vi derfor i første omgang vide, hvilken nøgle der er tale om. Antallet af nøgler har ligeledes indflydelse på prisen.

Vi er yderst konkurrencedygtige på både pris og service, så vi kan også skræddersy en løsning, der er tilpasset dig og dine behov.