ADGANGSKONTROL

Vi tilbyder et bredt udvalg af adgangskontrolsystemer

 
Adgangskontrol er til dig, som ønsker at flere skal have adgang til bygningen med. f.eks. identificerende kort.
Ved denne løsning inden for elektronisk adgangskontrol bliver behovet for en fleksibel og sikker hverdag udfyldt. Hos J.K. Sikring tilbyder vi et bredt udvalg af adgangskontrolsystemer, som sikrer at vi altid kan finde den bedste løsning der passer til jeres firmas behov og situation. 
 
 
Ruko SMARTair er effektiv adgangskontrol med MIFARE teknologi - i en enkel, berøringsfri og brugervenlig løsning uden brug af nøgler og kabler. Det er let, sikkert og smart.
 
SMARTair tilgodeser behovet for fleksibel sikkerhed både nu og i fremtiden. Der monteres en SMARTair enhed på hver dør, der skal indgå i adgangskontrolsystemet. Hver enhed er kodet, så den har oplysninger om, hvilke kort eller brikker der er godkendt til passage. 
Ruko SMARTair
RX WEB er et online adgangskontrolsystem til mindre og mellemstore virksomheder, institutioner og foreninger, der søger en enkel løsning.
 
RX WEB er et højteknologisk og brugervenligt adgangskontrolsystem. Idéen med systemet er at anvende adgangskort eller -brikker som erstatning for, eller supplement til, de almindelige nøgler. Med øjeblikkelig virkning kan man udelukke personer, som ikke skal have adgang, uden omkostninger til omkodning af låse. 
RX WEB
ARX er et kombineret adgangskontrol- og tyverialarmsystem som er velegnet til fx virksomheder, kommuner og hospitaler; der er mulighed for integration af mange moduler med fx mødebooking, alarm og kantinekøb.
 
ARX byder på en brugervenlig online løsning, der med lave driftsudgifter hurtigt tjener sig hjem. Medarbejdere i kontorlokaler og institutioner vil opleve brugen af ARX som sikkerhed uden besvær. Ved at holde et kort eller en nøglebrik op foran en kortlæser får man adgang til bestemte rum, enten hele døgnet eller på bestemte tider af døgnet. 
ARX - Adgangskontrol og tyverialarm

Valg af adgangskontrolsystem

Ovenfor er du blevet præsenteret for vores forskellige adgangskontrolsystemer. Som du kan læse dig til, så er mulighederne mange, og der er fordele og ulemper ved hvert enkelt system. Er du fortsat i tvivl om, hvilket system der passer bedst til din virksomhed, forening eller institution, så byder vi gerne ind med faglig vejledning og sparring. Vi har adskillige års erfaring på området, hvilket giver os gode forudsætninger for at guide dig i den rigtige retning.

Ved valg af adgangskontrolsystem skal der bl.a. tages højde for individuelle sikkerhedskrav, budget m.v.

Fordele ved adgangskontrol

Rigtig mange firmaer, både de større og de mindre firmaer, investerer i effektiv adgangskontrol, og vi forstår hvorfor. Det er som udgangspunkt ikke et lovkrav, at der skal investeres i adgangskontrol, men der er op til flere gode grunde til at gøre det alligevel.

Vi ser bl.a. følgende fordele ved adgangskontrol:

·      Det er med til at øge trygheden for de ansatte (da uvedkommende ikke har adgang til lokalerne)

·      Der kan hurtigt lukkes ned for bestemte områder i akutte tilfælde (f.eks. ved brand)

·      Du kan altid følge med i, hvem der befinder sig i bestemte lokaler eller områder

·      Det er let at oprette eller fjerne adgang til bestemte lokaler eller områder

·      Det er med til at reducere risikoen for indbrud og tyveri

Ønsker du at tage del i de mange fordele, der er ved adgangskontrol, på vegne af dit firma, så kontakt os i dag og lad os i fællesskab finde en passende løsning.

Adgangskort eller adgangsbrikker erstatter eller supplerer almindelige nøgler

Nøgler kan blive stjålet, de kan blive væk, og de kan havne i forkerte hænder. Det kan adgangskort og adgangsbrikker i princippet også, men forskellen er, at du med adgangskort eller adgangsbrikker let kan fjerne adgangen til bestemte lokaler eller områder, hvis der er installeret et adgangskontrolsystem.

Få et tilbud på det ønskede adgangskontrolsystem

Udgifterne til et effektivt adgangskontrolsystem er givet rigtig godt ud, idet et sådant system kan være med til at øge trygheden, øge fleksibiliteten og samtidig skabe en tidsbesparelse. Men hvad koster adgangskontrol? Det findes der ikke et entydigt svar på, da det afhænger af flere ting, men kontakter du os, udarbejder vi gerne et tilbud til dig.

Installation af adgangskontrolsystemer på Sjælland

Hos J.K. Sikring tilbyder vi installation af adgangskontrolsystemer i Herlev, København og resten af Sjælland. Dette tilbyder vi til både små og store virksomheder såvel som institutioner og foreninger. Vi kan derfor også indfri netop dit ønske om at få et intelligent adgangskontrolsystem.