Adgangskontrol er til dig, som ønsker at flere skal have adgang til bygningen med. f.eks. identificerende kort.
Ved denne løsning inden for elektronisk adgangskontrol bliver behovet for en fleksibel og sikker hverdag udfyldt. Hos J.K. Sikring tilbyder vi et bredt udvalg af adgangskontrolsystemer, som sikrer at vi altid kan finde den bedste løsning der passer til jeres firmas behov og situation. 
 
 
Ruko SMARTair er effektiv adgangskontrol med MIFARE teknologi - i en enkel, berøringsfri og brugervenlig løsning uden brug af nøgler og kabler. Det er let, sikkert og smart.
 
SMARTair tilgodeser behovet for fleksibel sikkerhed både nu og i fremtiden. Der monteres en SMARTair enhed på hver dør, der skal indgå i adgangskontrolsystemet. Hver enhed er kodet, så den har oplysninger om, hvilke kort eller brikker der er godkendt til passage. 
RX WEB er et online adgangskontrolsystem til mindre og mellemstore virksomheder, institutioner og foreninger, der søger en enkel løsning.
 
RX WEB er et højteknologisk og brugervenligt adgangskontrolsystem. Idéen med systemet er at anvende adgangskort eller -brikker som erstatning for, eller supplement til, de almindelige nøgler. Med øjeblikkelig virkning kan man udelukke personer, som ikke skal have adgang, uden omkostninger til omkodning af låse. 
ARX er et kombineret adgangskontrol- og tyverialarmsystem som er velegnet til fx virksomheder, kommuner og hospitaler; der er mulighed for integration af mange moduler med fx mødebooking, alarm og kantinekøb.
 
ARX byder på en brugervenlig online løsning, der med lave driftsudgifter hurtigt tjener sig hjem. Medarbejdere i kontorlokaler og institutioner vil opleve brugen af ARX som sikkerhed uden besvær. Ved at holde et kort eller en nøglebrik op foran en kortlæser får man adgang til bestemte rum, enten hele døgnet eller på bestemte tider af døgnet.