INDBRUD

Har du haft indbrud? .. Eller vil du gerne sikre dig bedre?

Har du haft besøg af udvedkommende? Vi står klar til at hjælpe dig med at sikre din bolig, så du kan være sikker i dit eget hjem. Ring til os på 44 99 04 43, og vi hjælper dig med den bedste løsning, så du kan trives i hverdagen igen uden at være bekymret for din bolig. 

Hos J.K Sikring udfører vi de opgaver der må være i forbindelse med indbrudet; 

  • Vi hjælper med en her nu og sikring af boligen. 

  • Vi kommer og hjælper dig ligeså snart du ringer og fortæller om din situation

  • Vi hjælper med at udskifte låsen, og omlægning af låsen ved stjålen nøgler.

  • Vi reparere karmen

  • Vi udskifter karme

 

Det er nu, din lås skal bestå sin prøve. 

Gør dit hjem sikkert og undgå indbrud

Hvert år anmeldes der tusindvis af indbrud i private hjem. Indbrudsniveauet* har været faldende de seneste år, men der begås fortsat indbrud i stor stil, og det rammer ofte hjem, der ikke er tilstrækkeligt sikret med overvågning, alarmer, pålidelige låse m.v.

Hos J.K. Sikring kan vi hjælpe dig med at sikre din bolig, så du kan sove trygt om natten, og forlade dit hjem med ro i maven, når du skal på arbejde eller ud at rejse. Vi ved, hvilke tiltag der kan gøre livet surt for indbrudstyvene, og disse tiltag skal du selvfølgelig også drage fordel af.

Få professionel hjælp til indbrudssikring og hjælp efter et indbrud 

Et indbrud vil helt naturligt vække en masse frustration og utryghed i kroppen for de berørte. Det kan skære i hjertet, at uvedkommende har været inde i ens hjem og rode rundt i skabe og skuffer, samt at man har fået stjålet nogle af sine mest værdifulde ejendele. Oveni er der en masse praktiske ting, der skal tages hånd om. Hos J.K. Sikring står vi til rådighed, når du har været udsat for et indbrud og har brug for at få repareret eller udskiftet karme, låse m.v.

Vi har også stor erfaring inden for indbrudssikring. Det er ikke muligt at gardere sig hundrede procent mod indbrud, men med visse sikringstiltag er det muligt at reducere risikoen for indbrud i hjemmet markant. Vi rykker gerne ud til dig og sikrer dit hjem på alle parametre.

Forebyggelse af indbrud

Frygter du for indbrud i dit hjem? Og ønsker du derfor at sikre dit hjem maksimalt mod indbrud? Så kan du med fordel tage os med på råd. Vi er nemlig eksperter i at indbrudssikre private boliger, så vi kan også øge sikkerheden i din bolig. 

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser inden for indbrudssikring:

·      Værdiopbevaring i hjemmet

·      Montering af sikre låse

·      Opsætning af videoovervågning

·      Opsætning af alarmer

·      Øvrig sikring af det private hjem

Tryg værdiopbevaring med et sikkert værdiskab

Dine mest værdifulde ejendele bør ikke ligge i skuffer eller skabe, men i stedet i et sikret værdiskab.

Vi kan ikke blot hjælpe dig med at finde det helt rette værdiskab, men kan også hjælpe med at levere og boltre værdiskabet fast i din bolig. Der er mulighed for at købe værdiskabe i mange forskellige størrelser og af forskellige slags.

Montering af sikre låse, alarmer og videoovervågning

For at sikre dit hjem mod indbrud kan du benytte dig af forskellige effektive løsninger.

En af de ting, vi er særligt opmærksomme på, når vi yder indbrudssikring, er hjemmets låse. Der kan ikke kun være god idé i at udskifte slidte og svage låse. Det er også fornuftigt at få udskiftet låse, der ikke har en tilstrækkelig høj dirke- og kopieringssikkerhed. Vi udskifter hjemmets nuværende låse med nogle nye og sikre låse, så det bliver vanskeligere for tyvene at få adgang til dit hjem.

Vi tilbyder også opsætning af både alarmer og videoovervågning, der ligeledes kan være effektivt til at forebygge indbrud. Med en alarm i hjemmet vil du straks få besked, hvis uvedkommende forsøger at komme ind i dit hjem. Videoovervågning er også et værdifuldt tiltag. Ikke alene vil videoovervågning kunne have en præventiv effekt, men det kan også være med til at sikre bevismateriale.

Udskiftning af låse og karme efter indbrud

Det er en frygtelig følelse at komme hjem og indse, at der har været ubudne gæster, mens man har været væk. Midt i alt kaosset skal du forholde dig til ødelagte karme, opbrudte låse m.v.

I denne situation vil du altid kunne ringe til os hos J.K. Sikring. Vi tilbyder nemlig både reparation og udskiftning af karme efter et indbrud. Ligeledes kan vi udskifte låsen eller omlægge låsen i tilfælde af stjålne nøgler. Vi sørger for en her-og-nu sikring af boligen, så hverdagen kan gå videre.

Få et tilbud på forebyggelse af eller hjælp efter indbrud

Vi kan hjælpe dig, uanset om du gerne vil forebygge indbrud gennem effektiv indbrudssikring, eller om du allerede har været udsat for indbrud og har brug for at få skiftet låse og karme. Ræk blot ud til os via telefon, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.


 

*Kilde: https://dkr.dk/nyheder/2023/feb/antallet-af-indbrud-i-2022-overrasker-positivt