COVID 19

Vi arbejder med produkter, som kan benyttes til at gøre dagligdagen mere fleksibel og brugervenlig. På den måde kan vi hjælpe hinanden med at holde afstand, og f.eks. ikke rører de samme håndtag i løbet af dagen. Vi forhandler blandt andet berøringsfrie knapper. 

WAVE XS Berøringsfri Tryk

Siden Covid-19 pandemien brød ud, er vi blevet meget mere opmærksomme på vigtigheden af god hygiejne. WAVE XS fjerner risikoen for bakteriespredning, da der ikke er nogen fysisk kontakt med læseren. Den nye WAVE XS kan installeres og bruges til mange forskellige formål, f.eks. til at åbne en dør som UD-tryk, tænde lyset, kalde på en elevator – kun nogle af de mange installationsmuligheder.

WAVE XS har funktioner, der sikrer, at den passer til forskellige installationer.

 

Nogle af de mange muligheder er:

  • Justérbar læseafstand (1-25 cm)
  • Justérbar aktiveringstid (3-20 sekunder eller toggle, eller op til 240 sekunder via software)
  • Vælg design – ”UD” tekst eller 6 andre symboler såsom en hånd, dør eller lås
  • Dit eget billede, ikon eller tekst (kræver software)

WAVE XS er tilgængelig i både hvid og sort med tilhørende label og ramme. Læseren programmeres let on-site ved hjælp af fire dip-switches som sidder på bagsiden. Ønsker du dit eget design, kan du bruge den medfølgende software.

WAVE XS SOFTWARE

WAVE XS softwaren giver dig uendelige muligheder for at designe læseren efter dine ønsker og behov.

Du kan uploade dit eget ikon (120×120 px) eller dit eget billede (240×240 px). Dette kan bl.a. være din eller din kundes logo. Du kan også selv indsætte en tekst på op til 3 linjer (dog med begrænset antal tegn).

Derudover kan du også vælge hvilken farve LED-ringen skal have i displayet, både når den sover og bliver aktiveret. I softwaren kan du også slå buzzeren til/fra, samt indstille aktiveringstid og læseafstand.

WAVE-XS-Nordic - Berøringsfri tryk

 

 

Kunne WAVE XS være noget for dig? Så tøv endelig ikke med at give et kald på tlf. 44 99 04 43 eller skriv til os på mail salg@jksikring.dk