ALARMER

Vil du sikre dit hjem imens du ikke er hjemme?

Hos JK Sikring kan vi hjælpe dig med at sikre dit hjem bedst muligt. Dette kan blandt andet gøres med en alarm i huset. På den måde får du besked om ubydende gæster, og kan hurtig slå alarm.

Vi har en række forksellige alarmer, og kan dermed hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

 

F.eks. sælger vi Assa Abloys 'Yale Smart Living', som er et komplet sæt med diverse måder at sikre sit hjem på bedst muligt. Yale Smart Living er designet til at gøre din travle hverdag nemmere. Yale Smart Living kan sikre og overvåge dit hjem med en række enheder. Her kan det være smarte låse, alarmer, bevægelsessensorer, røgdetektorerer og overvågningskamaeraer.

 

Assa Abloys 'Yale Smart Living'

Der udover arbejder vi også med en række alarmer fra Nomex. Blandt andet 'PowerMaster10'. PowerMaster-10 alarmcentralen er det perfekte valg til sikring af private hjem, større ejendomme samt større erhverv, da rækkevidden med den nye PowerG 2-vejs trådløse teknologi, er væsentligt længere (2000meter i fri sigt).

 

 

Nomex - 'PowerMaster10'

Vi arbejder også med alrmerne fra AJAX. Hertil kan man koble alarmsystemet op til en app, hvor man kan styrer det fra og tilføje de enheder man har brug for. Der findes en masse forskellige produkter fra AJAX, som du kan tilføje til din app. F.eks. alarm, brandalarm, Forebyggelse af vandlækage fra vaskemaskine f.eks. 

Man kan også indstallere en alarm kontrol brik igennem appen, således man ikke er afhæning af appen for at slå alarm til og fra. 

AJAX alarm system hos JK SIKRING