DØRLUKKERE & DØRAUTOMATIK

Dørautomatik

Ved dør automatik er det en enkelt måde at byde sine kunder velkommen på.

Dørstyring, hvilket indbefatter både dørlukkere og dørautomatik, sørger for åbne og lukke dørene, så der opnås en bekvem og smidig persontrafik. Der findes dørstyrings løsninger til både enkelt- og dobbeltdøre samt til sekventielle døre, hvilket giver dig mulighed for at finde en løsning der passer til lige nettop din virksomhed.

 


 

Dørautomatik giver dig en driftsikker dørstyring

Dette sikrer bekvem adgang - både ved almindelig gang rundt i bygningen, og når man ikke har en ledig hånd til at åbne døren med. Med denne type af dørsikring er det vigtig at systemet er driftssikkert hele året rundt, så folk kan komme rundt i bygningen, som de har behov for. Ved at vælge denne løsning har du mulighed for at justere åbningstiden på døren. 

 

Dørautomatik

 

 

 

 

Dørlukkere

Dørlukkerne er den ideelle løsning til ind- og udvendige døre på steder med meget trafik, hvor der lægges vægt på brugervenlighed, driftsikkerhed og stilfuld indretning.

Der udover lukker døren let og lydløst. Dørlukkere er uundværlige til steder hvor der skal være branddør lukkersystemer og bridrager desuden til at spare på varmen.

 

Dørlukkere der tilgodeser individuelle behov 

Der findes standard og komfort dørlukkere, som kan benyttes til både enkeltdøre og dobbeltdøre. De kan monteres på forskellige måder, så du får den montering der passer dine behov. De kan altså både monteres på hængselsiden, og modsat, samt på enten dør eller karm. Derudover kan dørlukkerens lukkehastighed justeres så den passer til de individuelle behov.

 

Kontakt JK Sikring på 44 99 04 43 hvis du har et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.  

 

Dørlukkere