DØRSPION

Vil du nemt vide hvem der ringer/banker på?

Med en dørspion kan du se den færden der foregår udenfor din dør. Du har mulighed for at se hvem det er der står på den anden siden af døren med en dørspion, og på den måde kan sikre dig for hvem du åbner døren for. 

 

Man kan både få den helt traditionelle dørspion, eller en elektronisk dørspion.

 

Ved den elektroniske dørspion fra Yale, består den af en skærm, som sidder indenfor i lejligheden/huset. Kameraet har en billedvinkel på 105-110 grader, så du får dermed et godt udsyn til personen og området udenfor din dør.

 

Yale Digital dørkikkert kan fås i to varianter:

  • Dørkikkerten med optagerfunktin og 3,5" LCD skærm

- Når der bliver ringet på, vises det på skærmen og der kan derfra tages et foto.

  • Standard dørkikkert med 3,2" LCD skærm.

- Den pågælende person, som ringer på, vises på skærmen.

Traditionelle dørspion

Traditionel dørspion Elektroniske dørspion

Elektrisk dørspion

 

En dørspion skaber sikkerhed i hjemmet og øger trygheden

Du kan gøre flere forskellige ting for at øge sikkerheden i dit hjem. Foruden at få installeret et alarmsystem samt få sikret låse og vinduer kan du få installeret en dørspion.

En dørspion muliggør, at du kan identificere, hvem der banker eller ringer på din dør. Dermed undgår du at åbne for uvedkommende gæster, eksempelvis en sælger eller en indbrudstyv.

Ønsker du at øge trygheden og sikkerheden derhjemme, bør du overveje at investere i denne lille feature. Vi tilbyder flere forskellige dørspioner, så vi har også en dørspion, der matcher dine behov og dit budget. Vælg mellem henholdsvis traditionelle og elektroniske dørspioner.

Traditionel dørspion

En traditionel dørspion er også kendt som en analog dørspion. Det er den type af dørspion, der har eksisteret i længst tid, og som stadig anvendes i rigtig mange boliger landet over.

Ønsker du en simpel dørspion, der koster et mindre beløb i både indkøb og installation, så er denne type af dørspion et godt valg. Der er dog et alternativ, hvilket vi kommer ind på nedenfor.

Elektronisk dørspion

Der findes et alternativ, og et godt et af slagsen, til en traditionel dørspion. Alternativet er en elektronisk dørspion. Med en elektronisk, eller også kendt som digital, dørspion vil du tydeligt kunne se den person, der banker eller ringer på. Med skærmen indefra kan du desuden tage et foto af vedkommende. Fotodokumentation kan være meget brugbart i forbindelse med indbrud, chikane, hærværk m.v.

En elektronisk dørspion er lidt dyrere end en traditionel dørspion, men til gengæld får du flere funktioner. Du får bl.a. mulighed for at tage et billede af den evt. ubudne gæst. De ekstra penge er derfor givet godt ud.

Dørspion med kamera

Ønsker du en dørspion med kamera? Så er det en elektronisk dørspion, du skal investere i.

Vi tilbyder elektroniske dørspioner med kameraer af høj kvalitet. Da dørspionen er udstyret med et kamera, behøver du ikke at strejke dig og stå klistret op ad døren for at se, hvem der står udenfor din dør. Du skal blot kigge på skærmen, der viser livebilleder fra kameraet.

Hvad koster en dørspion?

En dørspion kan variere meget i pris.

Der er først og fremmest prisforskel på elektroniske og traditionelle dørspioner. Derudover kan der være forskel på prisen fra model til model. Vi tilbyder dog dørspioner til priser, hvor alle kan være med, så vi har også en passende løsning til dig og din bolig. Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud.

Installation og reparation af dørspioner

Hos J.K. Sikring tilbyder vi både installation og reparation af dørspioner. Hvad end du derfor ønsker at øge sikkerheden i dit hjem og derfor vil have installeret en dørspion, eller om du har brug for at få repareret din eksisterende dørspion, så kan vi være behjælpelige. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet, så du kan altid række ud til os, når behovet opstår.