ABUS

Skab sikkerhed med ABUS

Hos JK Sikring arbejder vi med ABUS, som skaber sikkerhed – for dig, din familie og dine ejendele. Du finder både mekanisk og elektronisk sikring fra ABUS hos os. Her handler vi blandt andet med hængelåse, sikring af vinduer, videoovervågning,  og alarmsystemer.

 

Mekanisk sikring

Om det er låsesystemer til større virksomheder, boligkomplekser eller om det er til dit private hjem, hvor der er flere af jeres låse tilgår den samme nøgle – er jeg sikker på vi har den rette løsning, som passer lige efter dit behov.

 

Zolit - Serien af cylindre til private hjem.

Låsesystemet Zolit, har en høj sikkerhedsniveau, da man ved bestilling af ekstra låse og nøgler, skal kunne fremvise et sikkerhedskort. Denne løsning er til privat hjem, hvor man typisk ønsker samme nøgle til alle låse.

 

Bravus - Serien med højeste sikkerhed til hjemmet.

For mange private hjem er det ikke beskyttet mod uautoriseret kopiering. Hvilket betyder at nøglen i hjemmet frit kan kopieres. Der kan derfor være flere der har adgang til din bolig, og dermed ved med ikke om hjemmet og ens værdier er sikret.

ABUS har derfor udviklet serien Bravus, som er højsikkerhedscylindre. Hertil kan nøglerne kun kopieres hos autoriserede forhandlere, hvor man skal fremvise det personlige sikkerhedskort.

 

Vitess - Serien af cylindre til boliger og erhverv. 

Vitess serien er det oplagte valg til større låsesystemer, som anvendes hos blandt andet boligforeninger, institutioner og virksomheder, som kræver høj sikkerhed. Cylinderen i denne serie er beskyttet mod dirkning, og så er nøglen sikret mod ulovlig kopiering.

Elektronisk sikring

Hos JK Sikring kan man få en række professionelle og elektroniske løsninger indenfor videoovervågning til ejendommen. Du finder blandt andet Dome-kameraer, tube-kameraer og pan/tilt-kameraer. Du finder også en lang række elektroniske ABUS alarmsystemer som både kan være trådløse og trådførte.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på 44 99 04 43. Vi sidder klar til at vejlede dig, i de muligheder som du har for at sikre din ejendom, uanset om det er overvågning eller alarmsystem.

 

Abus - Elektronisk sikring - Nøgle lås

(Bravus)